Ik ben Patricia Reijne van Kampen en z‚Äčo lang ik mij kan herinneren ben ik met Astrologie bezig; het is mijn grootste passie. Daarnaast heb ik Maatschappelijk Werk gestudeerd en heb   ik een periode als maatschappelijk werker gewerkt. 


Ik merkte dat ik de persoon die bij mij kwam niet 'echt' kon helpen. Het gesprek beperkte zich tot de praktische hulpverlening. Ik wilde er meer uithalen en ook de emotionele ontwikkeling van iemand aan bod laten komen. Ik besloot daarom  mijn achtergrond als maatschappelijk werker te combineren met  de astrologie. 

 

Door de (diepe) confrontatie met jezelf  aan te durven gaan komen we dichterbij ons ware aard en leren we vooral wat we nodig hebben om gelukkig te worden met onszelf. Natuurlijk is dit een heel proces en gaat dat niet vanzelf.  En ups en downs in je leven houd je natuurlijk altijd. Maar je zult beter in staat zijn om daarmee te dealen. 

 

Het komt ook doordat we in een rationele maatschappij leven waardoor er geen ruimte meer is voor persoonlijke gevoelens; alles moet sneller, vlugger en is onpersoonlijk geworden. Wist je dat zeker 100.000 mensen antidepressiva slikken om hun depressieve, angstige gevoelens de kop in te drukken? Het onderliggende probleem wordt namelijk niet aangepakt. 

 

Een geboortehoroscoop is als een blauwdruk van je persoonlijkheid en laat jou in een opslag zien wat jouw sterke en minder sterke kanten van je persoonlijkheid zijn en op welk gebied jouw ontwikkeling ligt.  Je krijgt zo inzicht in je talenten maar ook wat je valkuilen zijn.  Een talent is bijvoorbeeld je zorgzaamheid en een valkuil is dat iemand daar  misbruik van kan maken.  Ben jij je van dit patroon bewust dan kun je voor in de toekomst beter je eigen grenzen aangeven.

0