Ik ben Patricia Reijne van Kampen en z​o lang ik mij kan herinneren ben ik met Astrologie bezig; het is mijn grootste passie. Daarnaast heb ik Maatschappelijk Werk gestudeerd en ook een    aantal jaar bij een welzijnsorganisatie als maatschappelijk werker gewerkt. 


Ik merkte dat ik de cliënt die bij mij op het spreekuur kwam niet 'echt' kon helpen. Het gesprek beperkten zich tot de praktische hulpverlening. Ik wilde er meer uithalen en ook de emotionele en spirituele ontwikkeling van iemand aan bod laten komen. Ik besloot daarom  mijn achtergrond als maatschappelijk werker en het coachen van mensen te combineren met  de astrologie. 

 

Door de (diepe) confrontatie met jezelf  aan te durven gaan komen we dichterbij ons ware aard en leren we vooral wat we nodig hebben om gelukkig te worden met onszelf. Natuurlijk is dit een heel proces en gaat dat niet vanzelf.  En ups en downs in je leven houd je natuurlijk altijd. Maar je zult beter in staat zijn om daarmee te dealen. 

 

Het komt ook doordat we in een rationele maatschappij leven waardoor er geen ruimte meer is voor persoonlijke gevoelens; alles moet sneller, vlugger en is onpersoonlijk geworden. Wist je dat zeker 100.000 mensen antidepressiva slikken om hun depressieve, angstige gevoelens de kop in te drukken? Het onderliggende probleem wordt namelijk niet aangepakt. 

 

Een geboortehoroscoop is als een blauwdruk van je persoonlijkheid en laat jou in een oogopslag zien wat jouw sterke en minder sterke kanten van je persoonlijkheid zijn en op welk gebied(en) jouw ontwikkeling ligt.  Je krijgt zo inzicht in je valkuilen en je talenten (iedereen heeft wel een talent!)  


Je doet dan wat bij je past en je weet ook beter wat je nodig hebt om gelukkig te worden met jezelf.